Vadgazdálkodás, vadkár, erdővédelem > Vadászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vadgazdálkodás, vadkár, erdővédelem > 4 weboldal. Kategória leírása: A vadgazdálkodás a vadon élő állatok elterjedésének, állománynagyságának (sűrűségének) és az állomány minőségének befolyásolása.
Szponzorált linkek
Természetvédelmi vagyonkezelés
http://www.bfnp.hu/magyar/oldalak/vadgazdalkodas/

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság társult vadászatra jogosultként három vadgazdálkodási egységben gyakorol vadászati jogot.

Természetvédelmi vagyonkezelés
Vadgazdálkodás szócikk
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vadgazd%C3%A1lkod%C3%A1s

Ebben a megközelítésben természetvédelem (faj- és élőhelyvédelem), az állományok hasznosítása vagy a kártevők szabályozása nem egymástól szigorún elváló vagy különálló tevékenységek, hanem egy folyamatos sorozat tagjai, amelynek két végpontján és közepén helyezkedik el a fentiekben kiemelt három vadgazdálkodási forma.

Vadgazdálkodás szócikk
Mérések
http://vadaszlap.hu/magazin/index.php?option=com_content&task=view&id=719&It ...

Őseink megszámlálhatatlan éveken át minden módon és eszközzel a vad elejtésére törekedtek, hiszen az egyetlen cél a vad elejtése és táplálékként, ruhaként, szerszámként és minden más, ma már elképzelhetetlen módon történő felhasználása volt a cél.

Mérések
Vadászati szakértés, vadgazdálkodási pályázatírás
http://www.fapiac.hu/Tevekenysegeink/Vadaszati-szakertes-es-szaktanacsadas-v ...

A FA-PIAC Kft. az erdészeti szakértésen és szaktanácsadáson túl vadászati témakörökben is szívesen nyújt segítséget, legyen szó szakértésről vagy a pályázati támogatással igénybe vehető szaktanácsadásról. Vadászati szaktanácsadást az alábbi témakörökben végzünk: élőhely-fejlesztés, éves vadgazdálkodási terv készítése, gazdálkodási terv készítése, pályázatírás, vadkár-megelőzési technológiák tervezése, vadkárfelmérés.

Vadászati szakértés, vadgazdálkodási pályázatírás
Hirdetések
Oldal leírása
vadaszat.wyw.hu: Vadászat katalógus. vadászapró, vadászbolt, vadgazdálkodás, vadászati törvény. Vadászattal kapcsolatos weboldalak. Nimród, szarvasvadászat, solymászat, vadászkutya, film, video, fórum.
Gyűjteményünkben 300 válogatott Vadászat katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 300 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9021