Vadgazdálkodás, vadkár, erdővédelem > Vadászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vadgazdálkodás, vadkár, erdővédelem > 4 weboldal. Kategória leírása: A vadgazdálkodás a vadon élő állatok elterjedésének, állománynagyságának (sűrűségének) és az állomány minőségének befolyásolása.

vadaszat.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Természetvédelmi vagyonkezelés
Természetvédelmi vagyonkezelés
http://www.bfnp.hu/magyar/oldalak/vadgazdalkodas/

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság társult vadászatra jogosultként három vadgazdálkodási egységben gyakorol vadászati jogot.

www.bfnp.hu
Vadgazdálkodás szócikk
Vadgazdálkodás szócikk
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vadgazd%C3%A1lkod%C3%A1s

Ebben a megközelítésben természetvédelem (faj- és élőhelyvédelem), az állományok hasznosítása vagy a kártevők szabályozása nem egymástól szigorún elváló vagy különálló tevékenységek, hanem egy folyamatos sorozat tagjai, amelynek két végpontján és közepén helyezkedik el a fentiekben kiemelt három vadgazdálkodási forma.

hu.wikipedia.org
Mérések
Mérések
http://vadaszlap.hu/magazin/index.php?option=com_content&task=view&id=719&It ...

Őseink megszámlálhatatlan éveken át minden módon és eszközzel a vad elejtésére törekedtek, hiszen az egyetlen cél a vad elejtése és táplálékként, ruhaként, szerszámként és minden más, ma már elképzelhetetlen módon történő felhasználása volt a cél.

vadaszlap.hu
Vadászati szakértés, vadgazdálkodási pályázatírás
Vadászati szakértés, vadgazdálkodási pályázatírás
http://www.fapiac.hu/Tevekenysegeink/Vadaszati-szakertes-es-szaktanacsadas-v ...

A FA-PIAC Kft. az erdészeti szakértésen és szaktanácsadáson túl vadászati témakörökben is szívesen nyújt segítséget, legyen szó szakértésről vagy a pályázati támogatással igénybe vehető szaktanácsadásról. Vadászati szaktanácsadást az alábbi témakörökben végzünk: élőhely-fejlesztés, éves vadgazdálkodási terv készítése, gazdálkodási terv készítése, pályázatírás, vadkár-megelőzési technológiák tervezése, vadkárfelmérés.

www.fapiac.hu
Oldal leírása
vadaszat.wyw.hu: Vadászat katalógus. vadászapró, vadászbolt, vadgazdálkodás, vadászati törvény. Vadászattal kapcsolatos weboldalak. Nimród, szarvasvadászat, solymászat, vadászkutya, film, video, fórum.
Gyűjteményünkben 299 válogatott Vadászat katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 299 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8899