Vadászidény > Vadászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vadászidény > 5 weboldal. Kategória leírása: A vadászati törvény[1] 38. §-a szerint a vadászatidény az a naptári időszak, mely a vadászati éven belül kijelöli az egyes vadfajok vadászatának idejét (vadászati idény). (A vadászati év március első napjától a következő év februárjának utolsó napjáig tar
Szponzorált linkek
Megkezdődött a vadászidény
http://www.agroland.hu/?hir=4705

Előkerültek tegnap a golyós puskák a fegyverszekrényekből. A vadgazdák és vadászok örömére, de az őzbakok őszinte bánatára.

Megkezdődött a vadászidény
David Osborn: Vadászidény
http://moly.hu/konyvek/david-osborn-vadaszideny

A komoly vadásznak gondosan át kell vizsgálnia a fölszerelést. A jól megválasztott, jó minőségű holmi, ha úgy adódik, megmentheti az életét.

David Osborn: Vadászidény
Vadászidény szócikk
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vad%C3%A1szid%C3%A9ny

Természetvédelmi oltalom alatt álló állatfaj eseti vadászatát - az oltalom feloldása után - a természetvédelmi hatóság engedélyezi.

Vadászidény szócikk
Vadászati idények
http://www.csokaserdo.hu/tag/vadaszideny/

fácántyúk kibocsátás esetében vadászható, a vadászati hatóság által a vad zárttéri tartásáról és kibocsátásáról adott engedélyben foglaltak szerint. Az engedélyben meg kell határozni a kibocsátás feltételeit és a hasznosítás mértéke, feltételei mellett a vadászat kibocsátóhelytől mért körzetét is.

Vadászati idények
A vadászidény is megsínyli
http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=36338

A gazdasági válság a vadgazdálkodást is érintette: az elmúlt évek hasonló időszakához képest kevesebb külföldi vadász látogatott Erdélybe.

A vadászidény is megsínyli
Hirdetések
Oldal leírása
vadaszat.wyw.hu: Vadászat katalógus. vadászapró, vadászbolt, vadgazdálkodás, vadászati törvény. Vadászattal kapcsolatos weboldalak. Nimród, szarvasvadászat, solymászat, vadászkutya, film, video, fórum.
Gyűjteményünkben 300 válogatott Vadászat katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 300 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9021